Mágikus tárgyak és a megszerzésük módja

Nagyon erős varázslatos elemek, amelyek sokat segíthetnek a fejlődésedben. Ebben a cikkben megtalálsz mindent, amit tudnod kell róluk, hogy hogyan kell használni őket, milyen mágikus elemeket kapsz a Clans of Clans-ban és végül hogyan szerezheted meg őket.

 Milyen varázslatok vannak?

A mágikus elemek 2017 decemberében a játék frissítésével együtt kerültek bemutatásra. Kezdjük magukkal a mágikus tárgyakat – ezek olyan fogyóeszközök, amelyek segítségével gyorsíthatod a fejlesztéseket, az erőforrások gyűjtését, a hősök vagy a hadsereg kiképzését. Könyvekre és bájitalokra vannak osztva, és néhányuk a Builder Base-ben is hasznos:

A harcok könyve

Tele van nagyon hatékony egység kiképzési varázslatokkal, ez a varázslatos könyv egy azonnali katonai fejlesztésre használható. Mindkét faluban működik!

Épület könyve

Állítólag a Master Builder maga írta, ez a varázslatos könyv egy azonnal épületfejlesztés befejezésére használható. Mindkét faluban működik!

A varázslatok könyve

Az ismeretlen varázslók által készített varázslatos könyv segítségével bármikor befejezheted a már elkezdett varázslat fejlesztését. Csak az fő faluban működik.

Hősök könyve

Hős történetekkel és jó tanácsokkal teli, ez a varázslatos könyv egy azonnal hős fejlesztésének befejezésére használható. Mindkét faluban működik!

Minden könyve

Ez a rendkívül erős mágikus enciklopédia egy fejlesztés azonnali elvégzésére használható. Mindkét faluban működik!

Erő főzet

Ez az erős hatású varázslatos főzet megnövelheti a csapataid szintjét a Laboratórium által engedélyezett maximális szintre 1 órán keresztül. Mindkét faluban működik!

Forrás Főzet

Ez egy gyorsító bájital, ami nagyban növeli az erőforrás kollektorok hatékonyságát 1 napra. Csak a fő faluban működik!

Edző főzet

Ez az energikus elixír fokozza a hadsereg termelését, növeli a barakkok hatékonyságát, a varázslatokat és a hősök regenerálódását. Csak a fő faluban működik.

Mindig láthatod a rendelkezésre álló mágikus tárgyakat a klán kastélyod kincstárában.

Ne feledd, hogy csak egy könyved, és csak 5 bájitalod lehet egyszerre!

Mágikus tárgyak használata

Ha rendelkezésére áll egy könyv, amelyet használhatsz, akkor közvetlenül a fejlesztés indítása utána láthatod – itt például a barbár király fejlesztésénél, amikor egy Hősök könyve (Book of Heroes) elérhető:

Ez automatikusan befejezi az egész frissítést, és azonnal használhatod a Hőst, ahelyett, hogy ki kéne fizetned a drágakövet a frissítés befejezéséhez.

A varázslatok használata tulajdonképpen egy globális gyorsítás, amelyet azonnal el lehet kezdeni a kincstár Magical Items részéből, és ha egyszer elindítod, akkor az ereje aktív az adott időszakban (például a maximalizálja a csapatok szintjét, sokkal több erőforrást állít elő, vagy gyorsítja az kiképzési időt) .

Hasonló módon használhatóak bizonyos varázsitalok is mint a könyvek (ebben az esetben a hősök regenerálódását erősítheti egy hős oltáron):

Hogyan szerezzek mágikus tárgyakat?

Az egyetlen módja annak, hogy mágikus elemeket szerezhess, ha a Klán Játékok (Clan Games) magasabb jutalmazási szintjeit eléri a klánod. A kisebb szinteken is lesznek már elérhető a varázsitalok, de a könyveket kizárólag a legmagasabb szinteken lesznek elérhetőek.

Mégis, ha van egy egészen aktív klánod, akkor nem olyan nehéz elérni a legmagasabb jutalmazási szintet, és begyűjteni magadnak néhány varázslatos tárgyat, plusz nyersanyagot, vagy drágakövet.

A maximális szint 10.000 pont. Játékosonként 500 gyűjthető be maximálisan, így mindössze 20 embernek elég a két nap alatt elérnie ezt az 500 pontot és máris a maximális jutalomban részesül az egész klán.

A Klán Játékokról írt útmutatót itt el tudod olvasni!

Információ a márciusi fissítéssel bejött új varázstárgyakról:

  • Builder Potion – ez a mágikus ital felgyorsítja a Builder-ek építéséi sebességét a Home Village-ben tízszeresen 1 órán keresztül.
  • Runes – ezek a varázstárgyak kitöltik az 5 erőforrás egyikét a tározóid maximális kapacitásáig (a Gold, az Elixir, a Dark Elixir, a Builder Base Gold és a Builder Base Elixir). 
  • Ring of Walls – ez a varázstárgy növeli a falak szintjét! Használhatók fal frissítéséhez mind a Home Village, mind a Builder Base esetében. Maximális kapacitás: 25db.

 

Harcra fel!

 

(Visited 1936 times, 1 visits today)

A szerzőről

molnaaex TH10 - BH8 Co-Leader a Talpra Magyar nevű klánban. Nagy ismeret stratégiákban és base layoutok kialakításában.

Hozzászólás (1)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 2 =