Legyél te is a Clash of Clans.hu csapat tagja!

Szereted a játékot? Szeretnél segíteni a többi játékosnak a leírásaiddal, cikkeiddel? Jelentkezz hozzánk szerekesztőnek!

Úgy érzed, hogy értesz a Clash of clans játékhoz? Meg szeretnéd osztania  tapasztalataidat a többi játékossal? Úgy érzed, hogy hiányosak magyar nyelven az információk a kedvenc játékodról?

Ne tartsd magadban! Jelentkezz még ma!

Ha szeretnél te is hozzájárulni, hogy minél több és érdekesebb leírás készüljön a clash of clans játékohoz, ne habozz, jelentkezz hozzánk! Legyél Te is szerkesztő! Nincs más dolgod, mint küldeni egy emailt az info@clashofclans.hu címre, vagy lentebb kitölteni a kapcsolati űrlapot!

Amire szükségünk van, hogy fel tudjuk veled venni a  kapcsolatot: Neved, Email címed, és valamilyen közösségi média profilod, életkorod és kezdetnek egy bemutatkozó cikk, vagy fordítás a clash of clans játékot érintő tetszőleges témában, hogy lássuk mennyire vagy alkalmas a feladatra. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és az esetlegesen elutasítást követően töröljük azokat a rendszerünkből.

Az említett cikkírói pozíció nem egy fizetéssel járó szerződéses munkaviszony, kizárólag hobbi céllal üzemeltetjük az oldalt és ehhez várunk segítséget.

 

Reméljük, hogy hamarosan téged is a csapatunkban köszönhetünk!

(Visited 236 times, 1 visits today)

A szerzőről

RendszerUr A Miskolc/Borsod klán harcosa és alapítója vagyok ? Pozíció: Leader TH: 11-es és BH: 7-es

Hozzászólás (1)

Hozzászólások lezárva.